Tarjoan ravintovalmennusta kerta- tai pakettihinnalla

Elämäntapamuutokset vaativat aikaa ja kokemuksesta tiedän, että ne onnistuvat parhaiten, kun asioissa edetään pala kerrallaan. Voit varata ajan yhteen tapaamiseen ja päättää sen jälkeen haluatko jatkaa valmennusta kanssani. Suosittelen kuitenkin 3 tai 4 tapaamista sisältävää pakettia. Tarjoan lisäksi intensiivisempää yhteistyötä esim. huippu-urheilijoille. Yhteistyö ja hinnat neuvotellaan tapauskohtaisesti erikseen.
Alla kuvatut hinnat eivät sisällä laboratoriotestejä tai ravintolisiä, joiden käyttöä mahdollisesti suosittelen tukemaan ravinto-ohjelmaa. Varaa aikaa tapaamiselle tai kysy lisää: annukka@annukkalantto.fi

Annukka’s Starttipaketti – 3 tai 4 tapaamista sisältävä kokonaisuus
Hinta: 325 – 395 euroa

Starttipaketti sisältää valintasi mukaan kolme tai neljä tapaamista kanssani. Kokonaisuuden kesto vaihtelee yksilöllisesti 8 viikosta puoleen vuoteen. Starttipaketti  aloitetaan kirjallisella alkukartoituksella ja tunnin mittaisella alkutapaamisella.  Tapaamisessa sovimme yhdessä mistä lähdetään liikkeelle ja minkälaisia muutoksia teet ruokavalioosi ensimmäisten viikkojen aikana. Saat tapaamisen jälkeen yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset.  Pakettiiin kuuluu valintasi mukaan kaksi tai kolme 45 minuutin jatkotapaamista. Nämä voivat olla esim. kuukauden välein tai siten, että kolme ensimmäistä tapaamista pidetään tiiviisti ja neljäs kerta jätetään myöhemmäksi. Mikäli sinusta otetaan laboratoriotestejä, katsotaan tulokset läpi yhdessä jossakin tapaamisista.
Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai Teamsissa/Zoomissa. Laskutan paketin ensimmäisen tapaamisen jälkeen tai niin halutessasi kahdessa erässä. Seurantakäynnit tulee käyttää 6 kk kuluessa ensikäynnistä ellemme yhdessä sovi muuta.

Starttipaketissa arkikonsultaatiota voi ostaa erillishinnalla, etäneuvonta 30 min/50 eur.

Pariskunnille kolme tapaamista hintaan 395 eur ja neljä tapaamista 495 eur

Yllä kuvattu Starttipaketti voidaan toteuttaa pariskunnan yhteisvalmennuksena. Se sopii oikeastaan kenelle vain ”samaan ruokakuntaan” kuuluvalle, vaikkapa äidille ja tyttärelle, tai kämppiksille. 

Kertakäynti 75 min
Hinta: 160 eur

Voit varata ajan vain yhteen tapaamiseen. Ennen tapaamista, täytät kirjallisen alkukartoituksen ja minä perehdyn sen avulla tilanteeseesi jo ennen tapaamista. Saat tapaamisen jälkeen yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset. Voit päättää tapaamisen perusteella haluatko jatkaa valmennusta, ja jos niin missä muodossa.

Seurantakäynnit

Yksittäisten tapaamisten hinnat muodostuvat seuraavasti:
Seurantakäynti 90 min/165 euroa
Seurantakäynti 60 min/115 euroa
Seurantakäynti 45 min/100 euroa
Seurantakäynti 30 min/80 euroa

Paketteihin saatavilla lisäksi etäneuvontaa 30 min/50 euroa (puhelin/sähköposti)

Ravintovalmennusta etänä

Vastaanottoni on Oulussa. Etäisyys ei kuitenkaan ole ongelma. Valmennustapaaminen voidaan hoitaa Teamsin/Zoomin välityksellä. Valmennuksen kulku on Teams/Zoom-tapaamisissa aivan samanlainen kuin kasvotusten tapahtuvassa tapaamisessa. Korona-aikana lähes kaikki valmennustapaamiset ovat olleet etätapaamisia, ja olen sen myötä oppinut miten verkossa tapahtuvat tapaamiset toimivat parhaite. Tapaamiset kasvokkain onnistuvat toki myös yhtä lailla!

Ravitsemusluennot ja -koulutukset webinaareina tai nettiworkshoppeina
Hinta: erillisestä tarjouksesta

Tarjoan yritysten, yhteisöjen ja urheiluseurojen tarpeisiin ravintovalmennuksen luentoja ja workshoppeja. Nämä on mahdollista toteuttaa  myös webinaareina. Webinaarit voivat olla teemakohtaisia, tai ne voidaan toteuttaa osana muuta valmennus- tai hyvinvointiohjelmaa. Teen myös laajempia räätälöityjä henkilöstölle suunnattuja ohjelmia. Annan mielelläni tarjouksen – kysy lisää. Hintaan vaikuttaa webinaarin/workshopin kesto, ajankohta ja aihepiiri. Olen kokenut puhuja ja webinaareistakin on jo mukavasti kokemusta! Tilaisuuksien järjestäminen verkossa onnistuu oikein hyvin! Tarvittaessa tilaisuudesta saa myös tallenteen.

Urheilijan ravintovalmennus

Kaikki tarjoamani paketit sopivat myös urheilijalle. Urheilijan tapaamisessa fokus on lajin ja harrastuksen intensiteetin asettamissa vaatimuksissa, aina urheilijan yksilöllinen terveydentila huomioiden. Alkukartoitus tehdään urheilijan kanssa vastaavalla tavalla kuin muidenkin kanssa.

Annukka’s ravintovalmennuksen eteneminen käytännössä