Tarjoan ravintovalmennuksen palvelupaketteja

Tietoa palveluistani ja hinnoista tällä sivulla. Hinnat eivät sisällä mahdollisia laboratoriotestejä tai ravintolisiä, joiden käyttöä saatan sinulle suositella tukemaan ravinto-ohjelmaa. Varaa aikaa tapaamiselle tai kysy lisää: annukka@annukkalantto.fi

Annukka’s Starttipaketti – ”Puro” 290 eur

Starttipaketti sisältää kirjallisen alkukartoituksen ja 1,5 h mittaisen alkutapaamisen,  yhden 60 min mittaisen seurantakäynnin sekä näiden kahden tapaamisen välissä 30 min ohjauksen puhelimitse tai Skypellä. Saat ensimmäisen tapaamisen jälkeen yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset. Seurantakäynnillä noin 8-12 viikon päästä ensimmäisestä tapaamisesta, käymme läpi tilanteesi ja sovimme etenemisestä. Saat uudet päivitetyt ohjeet, joiden perusteella on helppo jatkaa eteenpäin.
Tapaamisten välissä tapahtuva 30 min neuvonta on usein tarpeen, sillä valmennuksen alussa herää usein paljon kysymyksiä.
Starttipaketti sopii myös urheilijan valmennuspaketiksi.
Starttipaketin hinta on 290 eur. Laskutan paketin ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Starttipaketin jälkeen tapaamisia sovitaan erikseen tarpeen mukaan. Näiden hinnat muodostuvat seuraavasti:
Seurantakäynti 1 h, 110 eur.
Seurantakäynti 30 min, 60 eur.
Etäneuvonta
on starttipaketin jälkeen toteutettavaa puhelin/sähköpostineuvontaa. Sen hinta on 50 eur/30 min.

 

Annukka’s Valmennus: Ravitsemus Trainer ohjelma – ”Virtaa”, 480 eur/4 kk

Ravitsemus Trainer-ohjelma on minimissään 4 kuukauden mittainen matka kanssani. Se soveltuu hyvin pitkään jatkuneiden tai kroonisten vaivojen hoitamiseen. Paketti sopii hyvin myös urheilijan kokonaisvaltaiseen ohjaukseen.

Pakettiin kuuluu alkukartoitus ja tapaamiset kanssani kerran kuussa. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai skypessä/puhelimessa. Tapaamisten lisäksi kuljen matkaa kanssasi arjessasi. Ohjelmaan kuuluu ilman lisäveloitusta tukipalvelu: vastaan kysymyksiisi ja autan sinua matkan varrella tarpeen mukaan puhelimitse tai sähköpostitse. Ravitsemus Trainer-ohelma sisältää samat peruselementit kuin starttipaketti, mutta kokonaisuus on laajempi. Eteneminen tapahtuu pienin askelin, pala kerrallaan. Tämä mahdollistaa juurisyiden etsimisen ja löytämisen.  Useiden tapaamisten yhdistelmä etä/arkikonsultaation kanssa tekee tästä ohjelmasta kokonaisvaltaisen ja tehokkaan.

Elämäntapamuutokset synnyttävät usein paljon käytännön kysymyksiä. Säädämme ohjelmaa yhdessä kokemustesi pohjalta. Vatsavaivaisen olo saattaa olla päiväkausia hyvä ja yhtäkkiä jokin ateria aiheuttaakin ikäviä oireita. Pohdin kanssasi, mikä tuossa ateriassa saattoi olla sellaista, joka laukaisi tilanteen. Autan myös uusien ruoka-aineiden ja ruokien valinnassa ja kokeilussa. Annan reseptivinkkejä. Keskustelen kanssasi matkan varrella uudestaan siitä, miksi jokin ruoka-aine on tärkeä tai miksi jotakin on poistettu ruokavaliostasi. Nämä keskustelut käydään puhelimessa, sähköpostilla tai vaikkapa WhatsApp-viesteillä.

Hinta paketille laskutetaan kk maksuna 120 eur/kk neljän kuukauden ajan, yht. siis 480 eur.

Ravintovalmennusta etänä

Vastaanottoni on Oulussa. Etäisyys ei kuitenkaan ole ongelma. Valmennustapaaminen voidaan hoitaa puhelimen tai Skypen välityksellä. Valmennuksen kulku on skype- ja puhelintapaamisessa aivan samanlainen kuin kasvotusten tapahtuvassa tapaamisessa.

Ravitsemusluennot ja -koulutukset

Tarjoan yritysten, yhteisöjen ja urheiluseurojen tarpeisiin ravintovalmennuksen luento- ja koulutuspaketteja. Ne voivat olla teemakohtaisia, osana muuta hyvinvointiohjelmaa tai räätälöityjä henkilöstölle suunnattuja laajempia ohjelmia. Annan mielelläni tarjouksen – kysy lisää. Hintaan vaikuttaa luennon kesto ja aihepiiri.

Urheilijan ravintovalmennus

Kaikki tarjoamani paketit sopivat myös urheilijalle. Urheilijan tapaamisessa fokus on lajin ja harrastuksen intensiteetin asettamissa vaatimuksissa, aina urheilijan yksilöllinen terveydentila huomioiden. Alkukartoitus tehdään urheilijan kanssa vastaavalla tavalla kuin muidenkin kanssa.

Annukka’s ravintovalmennuksen eteneminen käytännössä