Tarjoan ravintovalmennuksen palvelupaketteja

Tietoa palveluistani ja hinnoista tällä sivulla. Hinnat eivät sisällä mahdollisia laboratoriotestejä tai ravintolisiä, joiden käyttöä saatan sinulle suositella tukemaan ravinto-ohjelmaa. Varaa aikaa tapaamiselle tai kysy lisää: annukka@annukkalantto.fi

Annukka’s Alkukartoitus – ”Alkulähde”

Paketti sisältää alkukartoituksen, yhden noin 1,5 tunnin mittaisen tapaamisen, yksilölliset,  kirjalliset ohjeet ja suositukset jatkotapaamisista. Alkukartoitus sopii myös urheilijan ravintovalmennuskartoitukseen.
Hinta on 190 eur.

Jatkotapaaminen tai seurantakäynti

Seurantakäynnillä palataan alkukartoituksen teemoihin ja käydään läpi nykytilanne. Ensimmäinen tapaaminen on noin 1 tunnin mittainen. Laadin sen perusteella yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset. Seurantakäyntejä sovitaan tarpeen mukaan lisää. Ensimmäinen seurantakäynti on usein 6-8 viikon päästä ensimmäisestä tapaamisesta. Tämä vaihtelee kuitenkin yksilöllisesti varsin paljon.
Seurantakäynti 1 h, 110 eur.
Seurantakäynti 30 min, 60 eur.

Annukka’s Starttipaketti – ”Puro”

Starttipaketti sisältää alkukartoituksen ja siihen kuuluvan 1,5 h mittaisen tapaamisen lisäksi yhden noin 1 tunnin mittaisen seurantakäynnin. Saat ensimmäisen tapaamisen jälkeen yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset. Seurantakäynnillä noin 6-8 viikon päästä ensimmäisestä käynnistä, käydään läpi eteneminen. Saat uudet päivitetyt ohjeet, joiden perusteella on helppo jatkaa eteenpäin. Starttipaketti on edullisempi vaihtoehto kuin alkukartoituksen ja seurantakäynnin ostaminen erikseen. Starttipaketti sopii myös urheilijan valmennusstartiksi.
Starttipaketin hinta on 260 eur.

Etäneuvonta on alkukartoituksen tai starttipaketin jälkeen toteutettavaa puhelin/sähköpostineuvontaa.
Sen hinta on normaalisti 50 eur/30 min.

Annukka’s Valmennus: Ravitsemus Trainer ohjelma – ”Virtaa”

Ravitsemus Trainer-ohjelma on noin 4 kuukauden mittainen matka kanssani. Se soveltuu hyvin pitkään jatkuneiden tai kroonisten vaivojen hoitamiseen. Paketti sopii hyvin myös urheilijan kokonaisvaltaiseen ohjaukseen.

Pakettiin kuuluu alkukartoitus ja tapaamiset kanssani kerran kuussa. Tapaamisten lisäksi kuljen matkaa kanssasi arjessasi. Ohjelmaan kuuluu ilman lisäveloitusta tukipalvelu: vastaan siis kysymyksiisi ja autan sinua matkan varrella tarpeen mukaan puhelimitse tai sähköpostitse. Ravitsemus Trainer-ohelma sisältää samat peruselementit kuin starttipaketti, mutta kokonaisuus on laajempi. Eteneminen tapahtuu pienin askelin, pala kerrallaan. Tämä mahdollistaa juurisyiden etsimisen ja löytämisen.  Useiden tapaamisten yhdistelmä etä/arkikonsultaation kanssa tekee tästä ohjelmasta kokonaisvaltaisen ja tehokkaan.

Elämäntapamuutokset synnyttävät usein paljon käytännön kysymyksiä. Säädämme ohjelmaa yhdessä kokemustesi pohjalta. Vatsavaivaisen olo saattaa olla päiväkausia hyvä ja yhtäkkiä jokin ateria aiheuttaakin ikäviä oireita. Pohdin kanssasi, mikä tuossa ateriassa saattoi olla sellaista, joka laukaisi tilanteen. Autan myös uusien ruoka-aineiden ja ruokien valinnassa ja kokeilussa. Annan reseptivinkkejä. Keskustelen kanssasi matkan varrella uudestaan siitä, miksi jokin ruoka-aine on tärkeä tai miksi jotakin on poistettu ruokavaliostasi. Nämä keskustelut käydään puhelimessa, sähköpostilla tai vaikkapa WhatsApp-viesteillä.

Hinta paketille laskutetaan kk maksuna 120 eur/kk neljän kuukauden ajan, yht. siis 480 eur.

Ravintovalmennusta etänä

Vastaanottoni on pääsääntöisesti Oulussa. Etäisyys ei kuitenkaan ole ongelma. Valmennustapaaminen voidaan hoitaa puhelimen tai Skypen välityksellä. Sovittaessa ja tarpeen mukaan voin tulla tapaamiseen myös kotiisi tai työpaikallesi. Valmennuksen kulku on skype- ja puhelintapaamisessa aivan samanlainen kuin kasvotusten tapahtuvassa tapaamisessa.

Ravitsemusluennot ja -koulutukset

Tarjoan yritysten, yhteisöjen ja urheiluseurojen tarpeisiin ravintovalmennuksen luento- ja koulutuspaketteja. Ne voivat olla teemakohtaisia, osana muuta hyvinvointiohjelmaa tai räätälöityjä henkilöstölle suunnattuja laajempia ohjelmia. Annan mielelläni tarjouksen – kysy lisää. Hintaan vaikuttaa luennon kesto ja aihepiiri.

Urheilijan ravintovalmennus

Kaikki tarjoamani peruspaketit sopivat myös urheilijalle. Urheilijan tapaamisessa fokus on enemmän lajin ja harrastuksen intensiteetin asettamissa vaatimuksissa, aina urheilijan yksilöllinen terveydentila huomioiden. Alkukartoitus tehdään urheilijan kanssa vastaavalla tavalla kuin muidenkin kanssa.

Annukka’s ravintovalmennuksen eteneminen käytännössä