Tarjoan ravintovalmennuksen palvelupaketteja

Käynnistän ravintovalmennuksen palvelut tammikuussa 2019. Varaa aikaa tapaamiselle tai kysy lisää: annukka@annukkalantto.fi

Tietoa palveluistani ja hinnoista tällä sivulla. Hinnat eivät sisällä mahdollisia laboratoriotestejä tai ravintolisiä, joiden käyttöä saatan sinulle suositella tukemaan ravinto-ohjelmaa.

Annukka’s Alkukartoitus – ”Alkulähde”

Paketti sisältää alkukartoituksen, yhden noin 1,5 tunnin mittaisen tapaamisen, yksilölliset,  kirjalliset ohjeet ja suositukset jatkotapaamisista. Alkukartoitus sopii myös urheilijan ravintovalmennuskartoitukseen. Hinta on 190 eur.

Jatkotapaaminen tai seurantakäynti

Seurantakäynnillä palataan alkukartoituksen teemoihin ja käydään läpi nykytilanne. Tapaaminen on noin 1 tunnin mittainen. Laadin sen perusteella yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset. Seurantakäynnin hinta on 110 eur. 

Annukka’s Starttipaketti – ”Puro”

Starttipaketti sisältää alkukartoituksen lisäksi yhden noin 1 tunnin mittaisen seurantakäynnin ja sen perusteella laaditut yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset. Starttipaketti on edullisempi vaihtoehto kuin alkukartoituksen ja seurantakäynnin ostaminen erikseen. Starttipaketti sopii myös urheilijan valmennusstartiksi. Starttipaketin hinta on 260 eur.

Etäneuvonta on alkukartoituksen tai starttipaketin jälkeen toteutettavaa puhelin/sähköpostineuvontaa, sen hinta on 50 eur/30 min.

Annukka’s Valmennus: Ravitsemus Trainer ohjelma – ”Virtaa”

Ravitsemus Trainer-ohjelma on noin 4 kuukauden mittainen. Pakettiin kuuluu alkukartoitus ja yhdestä kolmeen jatkotapaamista tarpeen mukaan. Tapaamisten lisäksi kuljen matkaa kanssasi arjessasi. Ohjelmaan kuuluu ilman lisäveloitusta tukipalvelu: vastaan siis kysymyksiisi ja autan sinua matkan varrella tarpeen mukaan puhelimitse tai sähköpostitse. Ravitsemus Trainer-ohelma sisältää samat peruselementit starttipaketti, mutta kokonaisuus on laajempi. Eteneminen tapahtuu pienin askelin, pala kerrallaan. Useiden tapaamisten yhdistelmä etä/arkikonsultaation kanssa tekee tästä ohjelmasta kokonaisvaltaisen ja tehokkaan.

Elämäntapamuutokset synnyttävät usein paljon käytännön kysymyksiä. Säädämme ohjelmaa yhdessä kokemustesi pohjalta. Vatsavaivaisen olo saattaa olla päiväkausia hyvä ja yhtäkkiä jokin ateria aiheuttaakin ikäviä oireita. Pohdin kanssasi, mikä tuossa ateriassa saattoi olla sellaista, joka laukaisi tilanteen. Autan myös uusien ruoka-aineiden ja ruokien valinnassa ja kokeilussa.  Keskustelen kanssasi matkan varrella uudestaan siitä, miksi jokin ruoka-aine on tärkeä tai miksi jotakin on poistettu ruokavaliostasi. Nämä keskustelut käydään puhelimessa, sähköpostilla tai vaikkapa WhatsApp-viesteillä.

Pitkään jatkuneiden tai kroonisten vaivojen hoidossa on usein syytä edetä pala kerrallaan, hitaammin. Juurisyiden etsiminen on verrattavissa tutkivaan työhön. Tämä paketti onkin paras pitkään jatkuneiden ongelmien hoidossa. Ravitsemus Trainer-ohjelman hinta on 475 eur.

Ravintovalmennusta etänä

Vastaanottoni on pääsääntöisesti Oulussa. Etäisyys ei kuitenkaan ole ongelma. Valmennustapaaminen voidaan hoitaa puhelimen tai Skypen välityksellä. Sovittaessa ja tarpeen mukaan voin tulla tapaamiseen myös kotiisi tai työpaikallesi. Valmennuksen kulku on skype- ja puhelintapaamisessa aivan samanlainen kuin kasvotusten tapahtuvassa tapaamisessa.

Ravitsemusluennot ja -koulutukset

Tarjoan yritysten, yhteisöjen ja urheiluseurojen tarpeisiin ravintovalmennuksen luento- ja koulutuspaketteja. Ne voivat olla teemakohtaisia, osana muuta hyvinvointiohjelmaa tai räätälöityjä henkilöstölle suunnattuja laajempia ohjelmia. Annan mielelläni tarjouksen – kysy lisää.

Urheilijan ravintovalmennus

Kaikki tarjoamani peruspaketit sopivat myös urheilijalle. Urheilijan tapaamisessa fokus on enemmän lajin ja harrastuksen intensiteetin asettamissa vaatimuksissa, aina urheilijan yksilöllinen terveydentila huomioiden. Alkukartoitus tehdään urheilijan kanssa vastaavalla tavalla kuin muidenkin kanssa.

Annukka’s ravintovalmennuksen eteneminen käytännössä