Tarjoan ravintovalmennuksen palvelupaketteja kerta- tai kk-maksulla

Elämäntapamuutokset vaativat aikaa ja kokemuksesta tiedän, että ne onnistuvat parhaiten kun asioissa edetään pala kerrallaan. Tarjoan sekä pitkäkestoisia kk-maksulla toimivia yksilöllisiä valmennuksia, että tiiviimpää starttipakettia. Tietoa peruspaketeista ja niiden hinnoista on tällä sivulla. Tarjoan lisäksi intensiivisempää yhteistyötä esim. huippu-urheilijoille. Yhteistyö ja hinnat neuvotellaan tapauskohtaisesti erikseen.
Alla kuvatut hinnat eivät sisällä laboratoriotestejä tai ravintolisiä, joiden käyttöä mahdollisesti suosittelen tukemaan ravinto-ohjelmaa. Varaa aikaa tapaamiselle tai kysy lisää: annukka@annukkalantto.fi

Annukka’s Starttipaketti – ”Puro”
Hinta: 325 euroa

Starttipaketti sisältää kolme tapaamista kanssani. Kokonaisuuden kesto vaihtelee yksilöllisesti 8 viikosta jopa puoleen vuoteen. Starttipaketti ”Puro” aloitetaan kirjallisella alkukartoituksella ja 1,5 h mittaisella alkutapaamisella.  Saat tapaamisen jälkeen yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset.  Seuraava lyhyempi  30 min tapaaminen otetaan yleensä aika pian, noin 2-4 viikon päähän. Valmennuksen alussa herää usein paljon kysymyksiä, ja niitä on mahdollista käydä läpi tässä vaiheessa. Mikäli sinusta otetaan laboratoriotestejä, katsotaan tulokset läpi yhdessä tässä toisessa tapaamisessa. Varsinainen seurantakäynti (60 min) on yleensä 8-12 viikon päästä ensimmäisestä tapaamisesta. Silloin käymme läpi kokonaistilanteesi ja saat jatko-ohjeet.
Starttipaketti sopii myös urheilijan valmennuspaketiksi.
Laskutan paketin ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Seurantakäynti tulee käyttää 6 kk kuluessa ensikäynnistä.

Starttipaketissa arkikonsultaatiota voi ostaa seurantakäyntien hinnalla, etäneuvonta 30 min/50 eur.

Seurantakäynnit
Hinta: 50-110 euroa riippuen kestosta

Starttipaketin jälkeen tapaamisia sovitaan erikseen tarpeen mukaan. Näiden hinnat muodostuvat seuraavasti:
Seurantakäynti 1 tunti/110 euroa
Seurantakäynti 30 min/60 euroa
Etäneuvonta 30 min/50 euroa
 Starttipaketin jälkeen toteutettavaa puhelin/sähköpostineuvontaa

Annukka’s Valmennus: Ravitsemus Trainer ohjelma – ”Virtaa”
Valmennusjakso 4 kk, hinta 175 eur alkukartoitus + 155 eur/kk kuukausilaskutuksena
Valmennusjakso 6 kk, hinta 175 eur alkukartoitus + 140 eur/kk kuukausilaskutuksena

Ravitsemus Trainer-ohjelma on minimissään 4 kuukauden mittainen matka kanssani. Se soveltuu pitkään jatkuneiden tai kroonisten vaivojen hoitamiseen. Paketti sopii myös urheilijan kokonaisvaltaiseen ohjaukseen.

Pakettiin kuuluu alkukartoitustapaaminen ja sen jälkeen tapaaminen kanssani kerran kuussa. Neljän kuukauden paketissa tapaamisia on siis yhteensä viisi. Tapaamiset voivat tapahtua kasvotusten tai Teamsissa/Zoomissa. Tapaamisten lisäksi kuljen matkaa kanssasi arjessasi. Ohjelmaan kuuluu ilman lisäveloitusta tukipalvelu: vastaan kysymyksiisi ja autan sinua matkan varrella tarpeen mukaan  esim WA-viestein tai sähköpostitse. Ravitsemus Trainer-ohjelma sisältää samat peruselementit kuin starttipaketti, mutta kokonaisuus on laajempi. Eteneminen tapahtuu pienin askelin, pala kerrallaan. Tämä mahdollistaa juurisyiden etsimisen ja löytämisen.  Useiden tapaamisten yhdistelmä etä/arkikonsultaation kanssa tekee tästä ohjelmasta kokonaisvaltaisen ja tehokkaan.

Elämäntapamuutokset synnyttävät usein paljon käytännön kysymyksiä. Säädämme ohjelmaa yhdessä kokemustesi pohjalta. Vatsavaivaisen olo saattaa olla päiväkausia hyvä ja yhtäkkiä jokin ateria aiheuttaakin ikäviä oireita. Pohdin kanssasi, mikä tuossa ateriassa saattoi olla sellaista, joka laukaisi tilanteen. Autan myös uusien ruoka-aineiden ja ruokien valinnassa ja kokeilussa. Annan reseptivinkkejä. Keskustelen kanssasi matkan varrella uudestaan siitä, miksi jokin ruoka-aine on tärkeä tai miksi jotakin on poistettu ruokavaliostasi. Nämä keskustelut käydään sähköpostilla, WhatsApp-viesteillä ja tarvittaessa puhelimitse.

Ravintovalmennusta etänä

Vastaanottoni on Oulussa. Etäisyys ei kuitenkaan ole ongelma. Valmennustapaaminen voidaan hoitaa puhelimen tai Teamsin/Zoomin välityksellä. Valmennuksen kulku on Teams/Zoom- ja puhelintapaamisessa aivan samanlainen kuin kasvotusten tapahtuvassa tapaamisessa. Korona-aikana lähes kaikki valmennustapaamiset ovat olleet etätapaamisia, mutta myös kasvokkain tapaaminen toki onnistuu.

Ravitsemusluennot ja -koulutukset webinaareina tai nettiworkshoppeina
Hinta: erillisestä tarjouksesta

Tarjoan yritysten, yhteisöjen ja urheiluseurojen tarpeisiin ravintovalmennuksen luento- ja koulutuspaketteja. Vallitsevassa tilanteessa nämä kannattaa toteuttaa webinaareina. Webinaarit voivat olla teemakohtaisia, osana muuta hyvinvointiohjelmaa tai räätälöityjä henkilöstölle suunnattuja laajempia ohjelmia. Annan mielelläni tarjouksen – kysy lisää. Hintaan vaikuttaa webinaarin/workshopin kesto, ajankohta ja aihepiiri. Olen kokenut puhuja ja webinaareistakin on jo mukavasti kokemusta! Tilaisuuksien järjestäminen verkossa onnistuu oikein hyvin! Tarvittaessa tilaisuudesta saa myös tallenteen.

Urheilijan ravintovalmennus

Kaikki tarjoamani paketit sopivat myös urheilijalle. Urheilijan tapaamisessa fokus on lajin ja harrastuksen intensiteetin asettamissa vaatimuksissa, aina urheilijan yksilöllinen terveydentila huomioiden. Alkukartoitus tehdään urheilijan kanssa vastaavalla tavalla kuin muidenkin kanssa.

Annukka’s ravintovalmennuksen eteneminen käytännössä