Kasvoin hyvän ravinnon, liikunnan ja elämän koulussa

Olen koko elämäni ajan ollut tekemisissä ravitsemuksen, ruokaelämyksien ja ruuan sosiaalisen ulottuvuuden kanssa. Ruuanlaitto on aina ollut minulle harrastus ja intohimo. Olen myös nuoruusajan maajoukkuetason kilpaurheilija uinnissa. Nykyisin olen aktiivisesti liikkuva kolmen energisen lapsen äiti sekä utrajuoksua harrastavan yrittäjämieheni sparrari. Olen toiminut vuosia yritysjohtajana elintarvike- ja ravintola-alalla.

Ravintovalmennus on kutsunut minut luokseen

Ravinnon ja terveyden välinen yhteys alkoi kiinnostaa minua omien lasteni infektiosairauksien ja allergioiden myötä. Myös omat kokemukseni, erityisesti stressin vaikutuksista terveyteen, ovat lisänneet ymmärrystäni siitä, miten me ihmiset olemme psykofyysisiä kokonaisuuksia – ja aina yksilöitä.

Löysin tieni Paula Heinosen koulutuksiin vuonna 2014. Kävin ensin Terveyden tukipilarit koulutuksen, jonka jälkeen hakeuduin FLT Ravintovalmentaja® koulutukseen. Olen samalla opiskellut Itä-Suomen yliopistossa terveystieteitä. Tavoitteeni on valmistua parin vuoden kuluessa terveystieteen maisteriksi. Pääaineeni on liikuntalääketiede, sivuaineena ja erikoistumisalanani on ravitsemustiede ja urheiluravitsemus.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen KTM. Olenkin toiminut liike-elämässä johtajana ja asiantuntijana vuosikymmeniä ja kokenut omakohtaisesti kaikki ne vaatimukset, joita työelämä ja perhe-elämän yhteensovittaminen asettaa jaksamisellemme ja kehollemme.

Koen, että oikeastaan kaikki tieni ja polkuni ovat tuoneet minut tähän. Valmistuin keväällä 2018 FLT ravintovalmentajaksi®. Olen aiemmasta työstäni opintovapaalla, saattaakseni loppuun myös Itä-Suomen yliopiston Terveystieteen maisteriopintoni. Tämän rinnalla teen ravintovalmennusta. Olen lisäksi mukana useiden yritysten ja säätiöiden hallituksissa.

Valmennusta, neuvontaa, ohjausta, koulutusta

Teen ravintovalmennusta, koska haluan auttaa ihmisiä. Haluan työlläni myös edistää ravitsemuksen ja terveyden välisen yhteyden laaja-alaista tunnistamista yhteiskunnassamme.

Ravintovalmennuksesta saat apua ja tukea terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, tai sen palauttamiseen ja ylläpitämiseen.

Palvelen kaikkia teitä, jotka olette kiinnostuneet löytämään uutta energiaa elämäänne ravitsemuksen keinoin. Perheen ravitsemuksen teemaa ja lasten allergioita tuntevana palvelen suurella kiinnostuksella myös lapsiperheitä. Tarjoan neuvonta- ja koulutuspalveluita urheilijoille ja liikkujille. Olipa kyseessä halusi saada apua kroonisiin vaivoihin tai parantaa suorituskykyäsi, olen Sinua varten.

Palvelupaketit ja niiden hinnat löydät sivujen palveluni-osiosta.
Kysy lisää!
Varaa aika soittamalla 0400381616 (jätä minulle viesti, jollen heti vastaa kiitos), tai lähetä minulle sähköpostia
annukka@annukkalantto.fi